Pár szóban rólunk...
 

Cégünk '95 szeptemberében kenőanyagok és adalékok forgalmazásával indult. Kezdettől fogva a legjobb minőséget forgalmazzuk kenőanyagokból és adalékokból egyaránt. Ebből alakult ki filozófiánk: "Ha ma megalkudsz a minőséggel, holnap meg kell barátkoznod a többletkiadással".

 

97 nyarán egyre gyarapodó vásárlóink kérésére, saját szervízt hoztunk létre. Itt egy akkoriban teljesen egyedülálló technológiát fejlesztettünk ki a kenőanyagok szakszerű cseréjére. Manapság egy-két helyen próbálják utánozni, egy-két szerelő pedig megmosolyogja, mondván neki nem érdeke a hosszú távon üzembiztosan üzemelő motor.

 

'2000-ben gödi szervizünket kibővítettük teherautók, buszok fogadására kialakított fedett beállóval.

2004-ben az Americar Olajcsere Szervíz megnevezést Autópatika Olajcsere Szervízre változtattuk.

2007-ben Gödi szervizünket bővitettük kétbeállós külön épülettel. A teherautók olajcseréjén kívül személygépkocsik komplett javítását is tudjuk vállalni.

A gépjárműmotorok kenőanyag igénye területén hatalmas tapasztolatra tettünk szert, akár teherautók, akár öreg kopott személyautókról, akár motorkerékparról, vagy többszáz lóerőre tunigolt autók terén. Nyomatékváltókba diferenciálművekbe csak a gépgyártó által előírt kenőanyagot használjuk.

A kenőanyagmárkák megválasztásáról nem a reklámozottságot hanem a minőséget és az árat vesszük figyelembe. Sok szervízzel ellentétben, fáradtolajból regenerált "zsanérolajakat" nem engedünk be szervizeinkbe.

Kenőanyag és adalék választékunk az országban egyedülálló, ezért minden speciális igényt ki tudunk elégíteni.

Kenőanyagokon, adalékokon kívül a hazai járműpark 80-90%-hoz raktárról forgalmazunk olaj-, levegő-, üzemanyag- és pollenszűrőket, valamint fagyállót, gyújtógyertyát és ablaktörlő lapátot.
 

 

 A NÁLUNK VÁSÁROLT TERMÉKEK CSERÉJE DÍJTALAN!


Minden termékünkre garanciát vállalunk.

Mi csak azt számoljuk fel, amit ki is cserélünk!

Személy- és teherautókat, buszokat valamint

motorkerékpárokat egyaránt vállalunk.